סדנאות יין וגבינות

סדנת גבינות
הסדנה כוללת לימוד הפלא של מעבר מחלב עיזים לגבינת עיזים.
הסבר על עולם הגבינות, סוגי הגבינות, תהליך הייצור על שלביו, עקרונות יסוד לטיפול בגבינות, מה הם חיידקים טובים ומה הם חיידקים רעים ויתרונותיו של חלב העזים. בחלק המעשי:
כל משתתף יקבל גזיה אישית וחלב עיזים,יכין בעצמו גבינת עזים ויתבלן אותה על פי טעמו האישי.
לאחר מכן יטעם כל משתתף 4 סוגי גבינות עזים מעשה ידי המחלבה על מנת לבחון את פוטנציאל המקצועיות של הגבינה שהכין… (מתאים ל – 10-50 משתתפים).

סדנת יין
הסדנה כוללת סיור בכרמים שלנו וקבלת הסבר על סוגי הגפנים (בהתאם לעונות השנה), סיור ביקב הכולל הסבר מקיף ומקצועי. הסבר על עולם היינן העמקת ידע בטרואר של אזור הפלטו בכרם בן זמרה, איך טועמים יין ומפעילים את חמשת החושים המשתתפים בטעימה.
טעימות מיינות שונים של יקב אדיר וההבדלים בניהם (מתאים ל- 20-50 משתתפים).