חבילה 1 – חצי יום כיף קולינרי במרום הגליל

חלק א': סדנת גבינות וטעימות גבינות ויין
הסדנה כוללת לימוד הפלא של מעבר מחלב עיזים לגבינת עיזים. הסבר על עולם הגבינות, סוגי הגבינות, תהליך הייצור על שלביו , עקרונות יסוד לטיפול בגבינות, מה הם חיידקים טובים ומהם חיידקים רעים ויתרונותיו של חלב העזים.
בחלק המעשי: כל משתתף יקבל גזיה אישית וחלב עיזים, יכין בעצמו גבינת עזים ויתבלן אותה על פי טעמו האישי.

חלק ב': טעימות יין וגבינות איכות
לאחר סדנת הגבינות נזמין אתכם לטעימות ממגוון יינות הבוטיק שלנו וגבינות עזים מעשה ידי המחלבה על מנת לבחון את הפוטנציאל של כלאחד ואחת מכם בהכנת הגבינה שלו…
ונקנח… בגלידת יוגורט המיוצרת במקום.
משך הפעילות כשעה וחצי

חלק ג': קבלת פנים במרכז המבקרים פיתפותים וטעימות
מאפיית פתפותים הינה מאפיית בוטיק גלילית. המאפייה משתמשת אך ורק בקמח כוסמין משובח אשר לו יתרונות בריאותיים רבים.
כל תוצרת המאפייה נעשית בעבודת-יד מחומרי גלם טבעיים בלבד, באיכות הגבוהה ביותר ותוך הקפדה על תהליכי ייצור מסורתיים.
נקבל אתכם עם שתייה קרה/חמה, ושולחן טעימות מייצג של מבחר מוצרי המאפיה, נזמין אתכם לצפות בסרטון קצר ובנוסף נספר לכם את סיפורה של המאפייה הייחודית..
משך הפעילות כארבעים דקות